baerum

Best på Muskel- og leddbehandling

Bærum

+47 67 12 30 04
Bestill time
Velkommen til Bekkestua i Bærum!

Du utsettes hver dag for belastinger og etter en stund oppleves symptomer der smerte, trøtthet og stivhet er de vanligeste. Symptomene er et varselsignal fra kroppen om skade - noe må gjøres for å gjenopprette optimal funksjon.


Vi er dyktige på å se hele kroppen i en sammenheng, og legger stor vekt på å behandle årsaken til problemet. I tillegg kreves det gode tekniske ferdigheter i effektive behandlingsteknikker. Vi på klinikken i Bekkestua varierer mellom teknikkene leddjusteringer, muskulering og nålebehandling for å skreddersy en behandling som er optimal for deg.


På vår klinikk hjelper vi daglig pasienter med alle plager som muskler og ledd kan forårsake. Eksempler på dette er kink, stiv nakke og skuldersmerter, hodepine, løperkne og benhinnebetennelse. Vi tilbyr også behandling og opptrening spesielt tilpasset gravide og mødre. Har du fått plager under graviditeten eller etter fødsel og ønsker å komme i gang med trygg og effektiv trening kan du få hjelp av en naprapat som også er sertifiert "MammaMage"-trener.


 

Priser:

 • Førstegangskonsultasjon 650,-
 • Naprapatbehandling 600,- 
 • Studenter får 100 kr i rabatt (med gyldig studentbevis).

 

 

Helseforsikring?
Visste du at de fleste forsikringsselskaper dekker behandling av naprapat?
Sjekk helseforsikringen din og ta kontakt med oss.
Forsikringsselskaper som idag dekker behandling er Storebrand, Tryg, IF, Vertikal, Hjelp24, Sparebank1 m.fl.Våre terapeuter

 • johan-bekkestua

  Johan Lindvall

  Leg. Naprapat
  E-post Biografi
 • charlotte-bekkestua

  Charlotte Tidemann Pedersen

  Leg. Naprapat og Sertifisert MammaMagetrener.
  E-post Biografi
 • janne-bekkestua

  Janne Dahle

  Naprapat og Lic. Personlig trener
  E-post Biografi
 • bildsaknas

  Anna Jansson

  Naprapat
  E-post