Bedriftsavtale

Vårt mål er en smertefri arbeidsplass

Vi har i mange år nå avtaler med flere bedrifter hvor vi besøker arbeidsplassen og tilbyr både naprapatbehandling, massasje og ergonomisk rådgivning. Sammen med deg skreddersyr vi behandling og omfang etter behov og ønsker.

Ønsker du en firmaavtale? Fordelene med behandling på arbeidsplassen er mange;

Redusert sykefravær

Smerter fra muskel- og skjelettsystemet er, etter stress, den vanligste årsaken til sykefravær. Forskning viser at naprapatbehandling reduserer smerter i blant annet rygg og nakke ved både akutte og langvarige tilstander, og på denne måten kan antall sykefravær reduseres.

Fornøyd medarbeider med firmaavtale

Naprapatbehandling bidrar også til å redusere risikoen for tilbakefall av muskel- og leddproblemer. Et sunt personale fører til gladere kollegaer og bedre atmosfære på jobben.

Kontakt din nærmeste Naprapatlandslaget klinikk.

Naprapatbehandling

Referanser

Vi utfører oppdrag med en rekke bedrifter. Her er et utvalg av våre fornøyde kunder:

Arkwrights Oslo kontor har i løpet av det siste året samarbeidet med Naprapatlandslaget. Vi er ca 45 ansatte som har ukentlig oppfølging og behandling av deres terapeuter. Oppgaven har vært å forebygge og behandle ulike skader - både relatert til rygg, nakke og armer - som et resultat av en krevende arbeidssituasjon. Dessuten er det flere ansatte som driver aktiv idrett og som har behov for behandling av skader og forbygge sådanne. Arkwright har en avtale som dekker denne tjenesten for alle ansatte. I tillegg har noen ønsket egen oppfølging/behandling på privat basis. Samarbeidet med Naprapatlandslaget har fungert meget bra. Det ansees som et viktig gode og har stor verdi for den enkelte for å forbedre deres fysiske livskvalitet. Vår relasjon med Naprapatlandslaget preges av gjensidig tillit. Deres terapeuter og daglig leder er meget proaktive, serviceinnstilte og profesjonelle. Vi oppfatter også at de holder høy faglig kvalitet. Om ytterligere informasjon ønskes så stiller jeg gjerne til disposisjon.

Arkwright Consulting

Cegal har gjennom flere år benyttet seg av tjenestene til Naprapatlandslaget. På våre kontorer har vi hatt naprapatbesøk flere ganger månedlig. De ansatte har satt stor pris på tilbudet. I vår vurdering om vi skulle ha en ren massasjeterapeut fremfor en naprapat, følte vi at de ansatte fikk raskere og mer effektiv behandling og veiledning av naprapatbehandling i en ellers travel hverdag. Tilbudet har vært veldig populært og med ventelister på dagene som Naprapatlandslaget har vært tilstede på våre kontorer. Cegal kan trygt anbefale Naprapatlandslaget til alle bedrifter som ønsker å bidra til mindre belastningsplager og økt effektivitet for sine ansatte.

Cegal

Kontakt oss for mer info

Kontakt oss for informasjon om hvordan vi kan hjelpe på akkurat din arbeidsplass.