skip to Main Content
Naprapat, Naprapatlandslaget

Vårt mål er en smertefri arbeidsplass

Vi er eksperter på å få ned sykemeldingsdager.

Gjennom vår spesialkompetanse på muskler og ledd skal vi hjelpe akutte og kroniske plager hos dine ansatte på din bedrift. Vi skreddersyr en individuell behandlingsplan for hver ansatt.

Det er mulig å få økt glede og velvære og dermed redusere sykefraværet!

Kontakt din nærmeste Naprapatlandslaget klinikk.

Attest

Arkwrights Oslo‐kontor har i løpet av det siste året samarbeidet med Naprapatlandslaget. Vi er ca 45 ansatte som har ukentlig oppfølging og behandling av deres terapeuter. Oppgaven har vært å forebygge og behandle ulike skader – både relatert til rygg, nakke og armer – som et resultat av en krevende arbeidssituasjon. Dessuten er det flere ansatte som driver aktiv idrett og som har behov for behandling av skader og forbygge sådanne.
Arkwright har en avtale som dekker denne tjenesten for alle ansatte. I tillegg har noen ønsket egen oppfølging/behandling på privat basis. Samarbeidet med Naprapatlandslaget har fungert meget bra. Det ansees som et viktig gode og har stor verdi for den enkelte for å forbedre deres fysiske livskvalitet. Vår relasjon med Naprapatlandslaget preges av gjensidig tillit. Deres terapeuter og daglig leder er meget proaktive, serviceinnstilte og profesjonelle. Vi oppfatter også at de holder høy faglig kvalitet.

Om ytterligere informasjon ønskes så stiller jeg gjerne til disposisjon.

Vennlig hilsen
Lars Rimmereid
MD
Arkwright Consulting AS

 

Cegal har gjennom flere år benyttet seg av tjenestene til
Naprapatlandslaget. På våre kontorer har vi hatt naprapatbesøk flere ganger månedlig. De ansatte har satt stor pris på tilbudet. I vår vurdering om vi skulle ha en ren massasjeterapeut fremfor en naprapat, følte vi at de ansatte fikk raskere og mer effektiv behandling og veiledning av naprapatbehandling i en ellers travel hverdag. Tilbudet har vært veldig populært og med ventelister på dagene som Naprapatlandslaget har vært tilstede på våre kontorer. Cegal kan trygt anbefale Naprapatlandslaget til alle bedrifter som ønsker å bidra til mindre belastningsplager og økt effektivitet for sine ansatte.

Kind regards,
Kaja Therese Haukali
HR Advisor

Back To Top