skip to Main Content
Naprapat, Naprapatlandslaget

Vår historie

Naprapatlandslagets gründere møttes på Scandinavian College Of Manual Medicine/ Naprapathøyskolen i 2002. Vi hadde en felles forståelse for at den beste tilnærmingen for å løse moderne menneskers smerter var behandlingsformen naprapati. Vi ville hjelpe folk til å bli friskere, og gjøre en forskjell i samfunnet da muskel- og leddplager fortsatt er den største årsaken til arbeidsuførhet! Etter å ha undersøkt markedet av naprapater innså vi fort at det manglet en større aktør med flinke naprapater som sammen jobbet for å utvikle seg selv og behandlingstilbudet. Drømmen om å skape verdens største og ledende naprapatkjede var født.

I dag ser vi stolt tilbake på vår reise, fylt av mye arbeid og slit. Resultatet er en unik gjeng med positive og dyktige terapeuter, som hver dag gjør sitt ytterste for å hjelpe mennesker til en bedre hverdag. Vi er veldig stolte over at vi både har skapt en trygg og boblende arbeidsplass for over 100 naprapater, og at vi utvikler bransjen og kompetansen slik at vi kan gi våre kunder den beste behandlingen hver dag. Våre kunder er alt fra mannen i gata til toppidretts- utøvere, og bedrifter som ønsker å satse på sine ansatte. Vi har ett fokus; å utvikle helsen til den vi har foran oss. Fremover ser vi for oss å fortsette å vokse så enda flere kan ta del av vår visjon – et friskere Skandinavia!

Vårt mål og hva vi jobber for

Et friskere Skandinavia

Naprapat, Naprapatlandslaget

Vår visjon

Best på muskel- og leddbehandling

Ledelsen

Naprapatlandslagets management team består av Jesper Ask, Henrik Andersson, Erik Gustafsson og Ole Haslestad. De er alle utdannede naprapater med inngående kunnskap om både bransjen og terapeutenes hverdag. Ledergruppen jobber fokusert for å opprettholde og forfine drift og utvikling av kjeden, slik at våre kunder får den beste hjelpen vi kan tilby. “Kvalitet i alle ledd” er sentralt i vår filosofi; et produkt er ikke bedre enn den dårligste komponenten. Vi satser på profesjonalitet på alle områder, og setter kunden i fokus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Jesper Ask: CEO

Daglig leder Jesper Ask er en pasjonert sjel med masse energi. Han elsker Naprapatlandslaget og det vi har å tilby. Jesper har store visjoner og er samtidig flink med enkeltmennesker. Jesper har tett oppfølging på ansatte og hovedansvar for vekst.

Erik Gustafsson

Erik Gustafsson: Sverigeansvarig

Erik brinner för entreprenörskap och är ansvarig för rekrytering, företagssamarbeten samt växt och strategi i Sverige. Tillbaka i Stockholm och klinik Stureplan efter drygt 10 år i Naprapatlandslaget Norge.

Ole Haslestad: Fagansvarlig/markedsansvarlig

Ole har lederutdannelse fra Forsvarets skoler, og har kommunikasjon- og pedagogisk utdannelse fra Skandinavisk institutt for Kommunikologi. Ole har publisert flere helse-bøker og artikler. Manuell-medisinske meritter: se biografi Naprapatlandslagets klinikk ved Nationaltheatret.

Konsept

Samarbeidet mellom våre klinikker muliggjør privatmottakning og behandling av pasienter, med profesjonalitet og effektivitet. Samtlige terapeuter i Naprapatlandslaget er influert av Skandinavias ledende kiropraktorer og naprapater, og har et sterkt fokus på ryggradens funksjon, justering av denne for en optimal behandlingseffekt.

Back To Top