Selg din klinikk

Selg din klinikk

Interessert i å bli med på reisen fremover? Hvis du er nåværende eier av en klinikk / klinikk-kjede, vil vi gjerne høre fra deg for å se om vi sammen kan ta organisasjonen fremover og videre styrke vår markedsledende og kvalitative tilbud.

Et av følgende kan være den nåværende situasjonen for deg:

Du vil selge klinikken din og ønsker å:

  • Fortsette å jobbe i selskapet som kliniker og terapeut
  • Arbeide mindre eller gradvis nedover mot pensjon
  • Omdefinere din rolle og oppgaver
  • Gjøre en exit

Uansett hva dine dine ønsker er for fremtiden, vil vi gjerne høre fra deg for å se om vi kan bli enda bedre sammen i partnerskap.

Det føles utrolig spennende og få bli en del av PMG. Det er et stødig og profesjonelt selskap, som nå skaper muligheter vi ikke tidligere har hatt i denne bransjen. Naprapatlandslaget får nå tilgang på enda bedre rammer for utvikling av bedriften og våre ansatte, som igjen gjør at vi kan tilby enda bedre hjelp til våre pasienter. Det føles trygt og motiverende å bli en del av et selskap med slik ambisjon, kunnskap og utviklingspotensial.
Tord Føleide Egenes, Naprapatlandslaget Lillestrøm og Eidsvoll

Etter 12 år med drift av egen klinikk, valgte vi å gå nye veier i 2018. Våre mål med dette var i hovedsak vekst, faglig utvikling og ny inspirasjon gjennom et stimulerende miljø. PGM står for profesjonell drift, særdeles høy faglig kompetanse og har levert på alle punkter.
Øystein Solhaug, Naprapatlandslaget Bergen og Arna

Kontakt:
Jesper Ask
Email: jesper.ask@physicalmedicinegroup.no
Tlf: 924 49 057