Jobb hos oss

Jobbe i verdens største Naprapatkjede?

Vil du være med på å utvikle manuell medisin og hjelpe våre pasienter til en sunnere hverdag? Naprapatlandslaget er en spennende og innovativ arbeidsplass. Vi satser på kontinuerlig videreutdanning og samlinger for kompetanseutveksling og sosial utvikling. Hos Naprapatlandslaget får du innspill fra ulike instanser innen helsebransjen.

Finn ledige stillinger hos oss, eller registrer deg på vår jobbportal for å få tilgang til fremtidige muligheter.

Utdanning i verdensklasse

Vi satser på utvikling og kvalitet, og sentralt i vår organisasjon og tenkemåte er din utvikling – slik at pasientene kan få optimal omsorg og resultater, og du kan vokse som terapeut.

Vårt interne utdanningsprogram gir deg flere kurs hvert år, der du kan fordype deg i alt fra funksjonell nevrologi, effektiv rehabilitering av idrettsskader, justeringsteknikker, kvinnehelse, biomedisinsk akupunktur og mer. Kursene holdes av interne og eksterne terapeuter.

Mentorprogram

Bli best hos oss! Vi har et mentorskapsprogram der en erfaren terapeut hjelper deg med å utvikle deg på beste måte gjennom personlig oppfølging i din første tid hos oss.

Et trygt og spennende arbeidsmiljø

Som landets absolutt største arbeidsgiver på feltet, og med over 20 års erfaring, er vi trygge på at vi kan tilby verdens desidert beste arbeidsplass for deg som terapeut. Å jobbe hos Naprapatlandslaget skal være utviklende, spennende og trygt. Du vil ha positive kolleger rundt deg og hyggelige lokaler å jobbe i. Men en unik kompetanse innen manuell medisin, samt terapeuter og pasienter som trives, er forutsetningene for å lykkes slik vi ønsker.

Velkommen til oss!

Best på muskel- og ledd behandling. Naprapatlandslaget