skip to Main Content

BEST PÅ MUSKEL- OG LEDDBEHANDLING
BÆRUM – BEKKESTUA

Velkommen til Bekkestua i Bærum!

En behandling hos oss på Naprapatlandslaget Bekkestua består av en grundig undersøkelse av muskel, ledd og nervsystem med bakgrunn i din smerte eller dine problemer. Vi jobber alltid etter å finne den underliggende årsaken til hvorfor du har vondt, og på den måten skreddersy en plan for hvordan vi sammen kan minske din smerte.

På vår klinikk hjelper vi daglig pasienter med alle plager som muskler og ledd kan forårsake. Eksempler på dette er kink, stiv nakke og skuldersmerter, hodepine, løperkne og benhinnebetennelse.

Vi bruker forskjellige behandlingsteknikker som justering av ledd, triggerpunkts- og muskelbehandling og akupunktur. I tillegg gir vi deg øvelser og råd om hvordan du selv kan optimere din egen kropp. Vi ønsker å hjelpe deg til en sterkere og mer funksjonell kropp som fungerer i hverdagen. Våre kunder er alt fra mannen i gaten til toppidrettsutøvere, samt bedrifter som ønsker å satse på sine ansatte.

Helseforsikring?

Visste du at de fleste forsikringsselskaper dekker behandling av naprapat?
Sjekk helseforsikringen din og ta kontakt med oss.
Forsikringsselskaper som idag dekker behandling er Storebrand, Gjensidige, Nordic Netcare, Falck helse, Vertikal helse, Sparebank1 m.fl.

VÅRE TERAPEUTER

Back To Top