Velkommen til Bekkestua i Bærum!

En behandling hos oss består av en grundig undersøkelse av muskel, ledd og nervsystem med bakgrunn i din smerte eller dine problemer. Vi er et tverrfaglig team bestående av to naprapater og en osteopat/muskelterapeut. Vi jobber alltid etter å finne den underliggende årsaken til hvorfor du har vondt, og på den måten skreddersy en plan for hvordan vi sammen kan minske din smerte.

På vår klinikk hjelper vi daglig pasienter med alle plager som muskler og ledd kan forårsake. Eksempler på dette er kink, stiv nakke og skuldersmerter, hodepine, løperkne og benhinnebetennelse.

Vi bruker forskjellige behandlingsteknikker som justering av ledd, triggerpunkts- og muskelbehandling og akupunktur. I tillegg gir vi deg øvelser og råd om hvordan du selv kan optimere din egen kropp. Vi ønsker å hjelpe deg til en sterkere og mer funksjonell kropp som fungerer i hverdagen. Våre kunder er alt fra mannen i gaten til toppidrettsutøvere, samt bedrifter som ønsker å satse på sine ansatte.

Helseforsikring?

Visste du at de fleste forsikringsselskaper dekker behandling av naprapat?
Sjekk helseforsikringen din og ta kontakt med oss.
Forsikringsselskaper som idag dekker behandling er Storebrand, Gjensidige, Nordic Netcare, Falck helse, Vertikal helse, Sparebank1 m.fl.

Adresse

Gamle Ringeriksvei 34, 1357 Bekkestua

Veibeskrivelse

Klinikken ligger øverst på Bekkestuasenteret, i samme lokaler som Klinikk for Alle (Gamle Ringeriksvei 34)

Åpningstider

Man: 07.00-18.00
Tir: 07.00-19.00
Ons: 07.00-18.00
Tors: 07.00-19.00.
Fre: 07.00-17.00.
Lør: 10.00-14.00.

Øvrige tider etter avtale.

Vi som jobber her