Nå åpner vi på Bardufoss! 

Nesten 19 år etter at Naprapatlandslaget åpnet sin første klinikk i Nord (Tromsø), så åpner vi dørene til Naprapatlandslaget Bardufoss onsdag 1.mars 2023.  Klinikken på Finnsnes blir da flyttet til Bardufoss. 

Maria har jobbet i nærmere ni år på klinikken i Tromsø, og det skal ho fortsatt gjøre 2 dager i uken og 3 dager på Bardufoss.  Hvorfor Bardufoss? Maria har bodd på Bardufoss de siste 2-3 årene, og av erfarenhet av klinikken på Finnsnes så er det mange som kjører fra långt ut i distriktene. Så mindre pendling for pasienter og for naprapaten!

Vårt mål er å hjelpe deg å oppnå dine mål. Du utsettes hver dag for belastninger som setter din kropp i ubalanse. Etter en stund oppleves et eller flere symptomer, mentalt og/ eller fysisk (smerte, trøtthet, stivhet osv). Symptomet er et varselsignal fra kroppen om en skade – noe må gjøres for å gjenopprette optimal funksjon. Vår jobb er å hjelpe deg til balanse, slik at bedre livskvalitet oppnås.

Veibeskrivelse

Vi holder til på Næringshagen på Rustahøgda i 3 etg til venstre. Det finnes heis. Besøkende finner parkering rett vid Næringshagen. Venligst unngå å parkere på reserverte plasser.

Adresse

Ole Reistads veg 37, 9325 Bardufoss

Veibeskrivelse

Vi holder til på Næringshagen på Rustahøgda. Besøkende finner parkering rett vid Næringshagen. Venligst unngå å parkere på reserverte plasser.

Åpningstider

Mandag – Fredag 08.00-16.00.

Øvrige tider etter avtale (du kan sende mail eller melding på Facebook (Naprapatlandslaget Bardufoss) i helgene, så svarer jeg så fort jeg kan.

Åpningstiden i høytider kan variere: Se klinikkens side på Google.

Vi som jobber her