skip to Main Content
NAPRAPAT

BERGEN ARNA

Velkommen til Naprapatlandslaget Bergen Arna, din støttespiller på muskel- og leddhelse.

På Naprapatlandslaget Bergen Arna finner du bergenserne Øystein Solhaug og Henriette Værøy Godø. Hos oss er du velkommen med alle muskel- og leddplager, vi hjelper deg med undersøkelse, behandling og rehabilitering.

Ved hjelp av din «sykehistorie», og undersøkelsen som blir gjort ved første besøket hos oss, finner vi områdene vi skal behandle for at kroppen din skal fungere bedre. Naprapaten har flere behandlingsteknikker å velge mellom, og vi velger den behandlingen som passer deg og din  problematikk best.

Har du helse-/behandlingsforsikring? Den kan du benytte hos oss!

For timebestilling, ring oss gjerne på 55 95 04 31 eller klikk deg inn på onlinebookingen.

Om Naprapatlandslaget Bergen Arna

Naprapatlandslaget Bergen Arna ble etablert i 2007. I 2015 flyttet vi klinikken til nåværende lokaler på Arna Bruk. Den gamle buss- og møbelfabrikken huser nå en mengde ulike bedrifter og har gode parkeringsmuligheter. Hos oss parkerer du også gratis. Vi har tilgang til treningssenteret sine fasiliteter og kan benytte oss av disse for treningsveiledning og instruksjon av våre kunder.

Som et ledd i å forbedre vårt tilbud til deg som kunde, har vi inngått samarbeid med overlege i fysikalsk medisin, Pål Christian Haugland. Dette sikrer kort ventetid for eventuelt videre utredning, bildediagnostikk etc i de tilfellene dette skulle være nødvendig.

Hvordan finner du naprapaten i Arna?

Adresse: Arnatveitvegen 137

Du finner oss i 2. etg på Arna Treningssenter på østsiden av bygget (merket D).

– Inngang via Arna Treningssenter (Østsiden av bygget, merket D).

Gratis parkering på treningssenteret sine plasser.

– Trapper

– Har tilgang på treningssenterets fasiliteter for individuelt tilpasset trening (sammen med terapeuten, ikke for egentrening). 

Priser:

Førstegangskonsultasjon: 800 kr

Naprapatbehandling: 750 kr

Velkommen til oss!

VÅRE TERAPEUTER

Back To Top