Velkommen til Naprapatlandslaget Bodø

Naprapatlandslaget er Bodøs første og største Naprapatklinikk. Jonas Lundmark og Elisabeth Holmstrøm har lang erfaring med forskjellige typer av plager, og bruker leddteknikker (justeringer, mykere mobilisering, dropp-teknikk) og muskelteknikker i tillegg til akupunktur for å gi deg den beste behandlingen. Naprapatene har interesse og kunskap om trening og idrettsmedisin, men også av kontorrelaterte plager og «vanlige plager». Vi behandler alle smerter som kommer fra muskler og ledd, akutte eller som du hatt lenge.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget er verdens største naprapatkjede. Vårt mål er å hjelpe deg å oppnå dine mål. Du utsettes hver dag for belastninger som setter din kropp i ubalanse. Etter en stund oppleves et eller flere symptomer, mentalt og/ eller fysisk (smerte, trøtthet, stivhet osv). Symptomet er et varselsignal fra kroppen om skade – noe må gjøres for å gjenopprette optimal funksjon. Vår jobb er å hjelpe deg til balanse, slik at bedre livskvalitet oppnås.

Adresse

Nordland Medisinske Senter, Tollbugata 10, 8006 Bodø

Veibeskrivelse

Klinikken ligger på Tollbugata 10 midt i Bodø sentrum, inne i Nordlands Medisinske Senter (fjerde etasje) og ligger omtrent 100 meter fra busstasjonen og 200 meter fra Glasshuset.

Åpningstider

man-fre 08.00-17.00, øvrige tider etter avtale. Telefonvakt lørdag og søndag.

Åpningstiden i høytider kan variere: Se klinikkens side på Google.

Vi som jobber her