skip to Main Content
NAPRAPAT

EIDSVOLL

Velkommen til Naprapatlandslaget Eidsvoll – Råholt

Vi hjelper deg med både akutte og kroniske plager fra muskler, sener og ledd. Eksempler på dette er stiv nakke, hodepine, musearm, skuldersmerte, ryggsmerter, ischias, løperkne, akilles-problematikk og benhinnebetennelse. Det er viktig for oss å finne årsaken til hvorfor dine problem oppstår og forebygge tilbakefall, og vi fokuserer derfor på å hjelpe deg med en helhet der behandling, råd, og oppfølging står sentralt. Vi er terapeuter som brenner for faget manuell medisin og å hjelpe mennesker, og er «hands on» ved våre behandlinger.

Du finner oss rett ved Eidsvollbyggningen og togstasjonen. Adresse er Trondheimsveien 266. 2070 Råholt.Ring 63 96 50 88 for timebestilling. Timebestilling er nå også tilgjengelig på nett: Følg linken «BESTILL TIME«.

I Eidsvoll er vi fire naprapater som daglig hjelper pasienter fra hele distriktet. Naprapatstudiet er en fire års utdannelse, som alle på klinikken har tatt ved Naprapathögskolan i Stockholm. Videreutdannelse er viktig, og vi deltar jevnlig på interne og eksterne kurs og utdannelser for å kunne gi deg den beste behandling og oppfølging.

Behandlingstilbud

Vi behandler alle typer muskel- og leddplager så som hodepine, nakkesmerter, vonde kulde, ryggsmerter osv, men også idrettsskader. Teknikkene vi bruker varierer og tilpasses det enkelte caset.  Justering av ledd, muskulær behandling og medisinsk akupunktur er kjernen i vår behandling. I tillegg til rett behandling er skadeforebygging, pre-habilitering og re-habilitering viktig for optimalt resultat, vi hjelper deg med dette.

Bedriftsavtale

Statistikk og forskning viser at muskel- og skjelettplager er hovedårsaken til sykemeldinger i Norge. Dette vil vi være med å motvirke. Er du eller din bedrift interessert i et samarbeid med oss, ta kontakt for tilbud om bedriftsavtaler.

Priser

  • Naprapatbehandling, første gang (40 min) 775 kr (gjelder fra 15. juli 2022, frem til dette; 740 kr)
  • Naprapatbehandling (30 min) 715 kr (gjelder fra 15. juli 2022, frem til dette; 680 kr)
  • Naprapatbehandling student/barn (30 min) 615 kr

VÅRE TERAPEUTER

Back To Top