Velkommen til Naprapatlandslaget Eidsvoll – Råholt

Vi hjelper deg med både akutte og kroniske plager fra muskler, sener og ledd. Eksempler på dette er stiv nakke, hodepine, musearm, skuldersmerte, ryggsmerter, ischias, løperkne, akilles-problematikk og benhinnebetennelse. Det er viktig for oss å finne årsaken til hvorfor dine problem oppstår og forebygge tilbakefall, og vi fokuserer derfor på å hjelpe deg med en helhet der behandling, råd, og oppfølging står sentralt. Vi er terapeuter som brenner for faget manuell medisin og å hjelpe mennesker, og er «hands on» ved våre behandlinger.

I Eidsvoll er vi 3 naprapater og 1 osteopat som daglig hjelper pasienter fra hele distriktet. Naprapatstudiet er en fire års utdannelse, som alle på klinikken har tatt ved Naprapathögskolan i Stockholm. Videreutdannelse er viktig, og vi deltar jevnlig på interne og eksterne kurs og utdannelser for å kunne gi deg den beste behandling og oppfølging. Vår osteopat har sin 4-årige utdanning fra Høyskolen Kristiania i Oslo. Studiet består av en treårig bachelorgrad og en ettårig videreutdanning.

Behandlingstilbud

Vi behandler alle typer muskel- og leddplager så som hodepine, nakkesmerter, vonde kulde, ryggsmerter osv, men også idrettsskader. Teknikkene vi bruker varierer og tilpasses den enkelte pasient og de forholdene som skal hensyntas. Justering av ledd, muskulær behandling og medisinsk akupunktur er kjernen i vår behandling. I tillegg til rett behandling er skadeforebygging, pre-habilitering og re-habilitering viktig for optimalt resultat, vi hjelper deg med dette.

Bedriftsavtale

Statistikk og forskning viser at muskel- og skjelettplager er hovedårsaken til sykemeldinger i Norge. Dette vil vi være med å motvirke. Er du eller din bedrift interessert i et samarbeid med oss, ta kontakt for tilbud om bedriftsavtaler.

Priser

Førstegangskonsultasjon: 850,-

Naprapatbehandling: 795,-

Student: 100,- rabatt

Adresse

Trondheimsveien 266, 2070 Råholt

Veibeskrivelse

Du finner oss rett ved Eidsvollbyggningen og togstasjonen. Klinikken ligger i 3. etg, over AniCura Dyreklinikk og Gladbakk Legesenter.

Åpningstider

man – fre: 08:00 – 16:30.

Åpningstiden i høytider kan variere: Se klinikkens side på Google.

Vi som jobber her