Velkommen til Naprapatlandslaget Forus, eksperter på kontorplager og golfere.

NB! Fra mandag 29. august så flytter NPL Forus lokaler, og deler lokaler med Klinikk for Alle Vest, som ligger like ved Tvedtsenteret. Du finner oss da i 2. etasje over Jernia og Jysk i Maskinveien 2, rett ved avkjørselen på E39 til Equinor.

Vi behandler alle typer av muskel- og leddplager, men gitt personlige interesser og vår lokasjon, har vi nisjer oss mot kontorrelaterte plager så som hodepine, nakke- og skulderplager, og korsryggsmerter. Sola Golfklubb ligger rett i nærheten, så vi har også mange golfere inom, som ønsker en smertefri golf, en en bedre golfsving (som jo forutsetter en god mekanikk og funksjon i kroppen).

Har du forsikringsavtale gjennom arbeidsgiver eller privat, kan du bruke denne hos oss, vi samarbeider med alle forsikringsselskapene.

Du kan også få tilbud om tilbud på bedrift, eller en bedriftsavtale dersom dere ønsker friskere ansatte. Ta kontakt så hjelper vi dere.

Terapeutene på klinikker er naprapatene Annette Austbø Moi och John-Martin Sjursen. Silje Moland som tidligere jobbet ved klinikken har permisjon, og er tilbake (men på Naprapatlandslaget Stavanger) fra høsten 2022.

Adresse

Maskinveien 2, 4033 Stavanger

Veibeskrivelse

Klinikken deler lokaler med Klinikk for Alle Vest, som ligger like ved Tvedtsenteret. Du finner oss da i 2. etasje over Jernia og Jysk i Maskinveien 2, rett ved avkjørselen på E39 til Equinor.

Åpningstider

man-fre 08.00-16.00, øvrige tider etter avtale. Telefonvakt lørdag og søndag.

Åpningstiden i høytider kan variere: Se klinikkens side på Google.

Vi som jobber her