skip to Main Content
BEST PÅ MUSKEL- OG LEDDBEHANDLING

HAUGESUND

Velkommen til Naprapatlandslaget Haugesund. Som kunde hos oss garanterer vi deg profesjonell hjelp.

Du utsettes hver dag for belastinger og etter en stund oppleves symptomer der smerte, trøtthet og stivhet er de vanligeste. Symptomene er et varselsignal fra kroppen om skade – noe må gjøres for å gjenopprette optimal funksjon.

Vi er dyktige på å se hele kroppen i en sammenheng, og legger stor vekt på å behandle årsaken til problemet. I tillegg kreves det gode tekniske ferdigheter i effektive behandlingsteknikker. Vi på klinikken i Haugesund varierer mellom teknikkene leddjusteringer, muskulering og nålebehandling for å skreddersy en behandling som er optimal for deg.

På vår klinikk hjelper vi daglig pasienter med alle plager som muskler og ledd kan forårsake. Eksempler på dette er kink, stiv nakke og skuldersmerter, hodepine, løperkne og benhinnebetennelse.

Bedriftsavtale

Statistikk og forskning viser at muskel- og skjelettplager er hovedårsaken til sykemeldinger i Norge. Dette vil vi være med å motvirke. Er du eller din bedrift interessert i et samarbeid med oss, ta kontakt for tilbud om bedriftsavtaler.

Priser

Naprapatbehandling, første gang 730,-
Naprapatbehandling 680,-
Studentpris 580,-

Back To Top