Velkommen til Naprapatlandslaget Haugesund, vi hjelper deg

Vi er dyktige på å se hele kroppen i en sammenheng, og legger stor vekt på å behandle årsaken til problemet. I tillegg kreves det gode tekniske ferdigheter i effektive behandlingsteknikker. Fredrik Hebnes Pedersen på Naprapatlandslaget Haugesund har lang fartstid som naprapat, og varierer mellom teknikkene leddjusteringer, muskulering og nålebehandling for å skreddersy en behandling som er optimal for deg.

På vår klinikk hjelper vi daglig pasienter med alle plager som muskler og ledd kan forårsake. Eksempler på dette er kink, stiv nakke og skuldersmerter, løperkne og benhinnebetennelse. Føtter og hodepine er Fredik sine «spesialfelt».

Bedriftsavtale

Statistikk og forskning viser at muskel- og skjelettplager er hovedårsaken til sykemeldinger i Norge. Dette vil vi være med å motvirke. Er du eller din bedrift interessert i et samarbeid med oss, ta kontakt for tilbud om bedriftsavtaler.

Behandlingen

Fredrik behandler alle plager fra muskel og ledd (så lenge det ikke er underliggende sykdom, som først må klareres med legen). Han har Idrettsbakgrunn, og jobbet som personlig trener med bakgrunn fra idrett- og bevegelsesvitenskap fra NTNU. Dette hjelper Fredrik med å skreddersy øvelser som kan hjelpe deg til raskere rehabilitering.

Her finner du oss

Klinikken ligger lett tilgjengelig i sentrum, på hjørne med Krimz Kramz og OJ Hansen

Adresse

Haraldsgata 152, 5527 Haugesund

Veibeskrivelse

Klinikken ligger midt i gågaten i Haugesund sentrum.

Åpningstider

man-fre 08.00-16.00, øvrige tider etter avtale.

Åpningstiden i høytider kan variere: Se klinikkens side på Google.

Vi som jobber her