Velkommen til Naprapatlandslaget Lillestrøm, vi hjelper deg med smerter fra muskler og ledd

Naprapatene Mariann, Henrik og Ida har lang erfaring og er dedikerte til å finne løsninger for deg.

Vi kan hjelpe deg med både akutte og kroniske plager fra muskler, sener og ledd. Eksempler på dette er stiv nakke, hodepine, musearm, skuldersmerte, ryggsmerter, ischias, løperkne, akilles-problematikk og benhinnebetennelse.

Hos oss kan du få behandling, råd og oppfølging for å sikkerstille at du både får den hjelpen du trenger fra en terapeut, men også har verktøy for å kunne påvirke din muskel- og leddhelse selv. Det er viktig for oss å finne årsaken til hvorfor dine problem oppstår og forebygge tilbakefall.

Bedriftsavtale

Statistikk og forskning viser at muskel- og skjelettplager er hovedårsaken til sykemeldinger i Norge. Dette vil vi være med å motvirke. Er du eller din bedrift interessert i et samarbeid med oss, ta kontakt for tilbud om bedriftsavtaler.

Om Naprapati

Naprapaten undersøker og behandler primært ved hjelp av hendene. Naprapatstudiet er en fire års utdannelse, som alle på klinikken har tatt ved Naprapathögskolan i Stockholm. Videreutdannelse er viktig, og vi deltar jevnlig på interne – og eksterne kurs og utdannelser for å kunne gi deg den beste behandling og oppfølging.

Adresse

Torvet 3, 2000 Lillestrøm

Veibeskrivelse

Vi holder til i 2 etg i bygget «Solsiden». Til venstre for Gulating Pub. Vi har heis. Det er flere parkeringsmuligheter i området, det nærmeste er parkeringshuset som tilhører Lillestrøm Torvsenter.

Åpningstider

Vanlige åpningstider: Mandag – fredag kl 08.00-16.00, øvrige tider etter avtale

Vi som jobber her

Henrik Langsrud
BESTILL TIME