skip to Main Content
NAPRAPAT

LILLESTRØM

Velkommen til Naprapatlandslaget Lillestrøm og naprapatene Mariann, Henrik, Camilla og Tord

N.B. Uke 29 har vi ferie, behandling kan bestilles hos Naprapatlandslaget Nationaltheatret, tlf. 22830810 eller gjennom online booking.

Vi kan hjelpe deg med både akutte og kroniske plager fra muskler, sener og ledd. Eksempler på dette er stiv nakke, hodepine, musearm, skuldersmerte, ryggsmerter, ischias, løperkne, akilles-problematikk og benhinnebetennelse.

Hos oss kan du få behandling, råd og oppfølging for å sikkerstille at du både får den hjelpen du trenger fra en terapeut, men også har verktøy for å kunne påvirke din muskel- og leddhelse selv. Det er viktig for oss å finne årsaken til hvorfor dine problem oppstår og forebygge tilbakefall.

Bedriftsavtale

Statistikk og forskning viser at muskel- og skjelettplager er hovedårsaken til sykemeldinger i Norge. Dette vil vi være med å motvirke. Er du eller din bedrift interessert i et samarbeid med oss, ta kontakt for tilbud om bedriftsavtaler.

Priser

  • Naprapatbehandling, første gang 730,-
  • Naprapatbehandling 680,-
  • Studentpris 550,-

Om Naprapati

Naprapten undersøker og behandler primært ved hjelp av hendene. Naprapatstudiet er en fire års utdannelse, som alle på klinikken har tatt ved Naprapathögskolan i Stockholm. Videreutdannelse er viktig, og vi deltar jevnlig på interne – og eksterne kurs og utdannelser for å kunne gi deg den beste behandling og oppfølging.

VÅRE TERAPEUTER

Back To Top