skip to Main Content
BEST PÅ MUSKEL- OG LEDDBEHANDLING

OSLO BEKKESTUA

Velkommen til Bekkestua i Bærum!

Du utsettes hver dag for belastinger og etter en stund oppleves symptomer der smerte, trøtthet og stivhet er de vanligeste. Symptomene er et varselsignal fra kroppen om skade – noe må gjøres for å gjenopprette optimal funksjon.

Vi er dyktige på å se hele kroppen i en sammenheng, og legger stor vekt på å behandle årsaken til problemet. I tillegg kreves det gode tekniske ferdigheter i effektive behandlingsteknikker. Vi på klinikken i Bekkestua varierer mellom teknikkene leddjusteringer, muskulering og nålebehandling for å skreddersy en behandling som er optimal for deg.

På vår klinikk hjelper vi daglig pasienter med alle plager som muskler og ledd kan forårsake. Eksempler på dette er kink, stiv nakke og skuldersmerter, hodepine, løperkne og benhinnebetennelse. Vi tilbyr også behandling og opptrening spesielt tilpasset gravide og mødre. Har du fått plager under graviditeten eller etter fødsel og ønsker å komme i gang med trygg og effektiv trening kan du få hjelp av en naprapat som også er sertifiert «MammaMage»-trener.

Priser:

  • Førstegangskonsultasjon 670,-
  • Naprapatbehandling 630,-
  • Studenter får 100 kr i rabatt (med gyldig studentbevis).

Helseforsikring?

Visste du at de fleste forsikringsselskaper dekker behandling av naprapat? Sjekk helseforsikringen din og ta kontakt med oss. Forsikringsselskaper som idag dekker behandling er Storebrand, Tryg, IF, Vertikal, Hjelp24, Sparebank1 m.fl.

VÅRE TERAPEUTER

Back To Top