skip to Main Content
NAPRAPAT

PORSGRUNN

Naprapat Bergen

Naprapat Porsgrunn – Naprapatlandslaget

Hei og velkommen til Tone Berberg Osmundsen – naprapat med erfaring fra Naprapatlandslaget Bodø, Stavanger og Oslo. Har du plager med kink, hekseskudd, isjias, vondt i nakken med mer, er du hjertelig velkommen til å besøke oss. Du bestiller enkelt time online, eller på telefon 99541161

Du får raskt time, og allerede på første besøket hos oss får du både undersøkelse og behandling.

Om naprapatbehandlingen

En behandling hos oss Tone består av en grundig undersøkelse av muskel, ledd og nervsystem med bakgrunn i din smerte eller dine problemer. Hun jobber alltid etter å finne den underliggende årsaken til hvorfor du har vondt, og på den måten skreddersy en plan for hvordan vi sammen kan minske din smerte.

På klinikken hjelper Tone daglig pasienter med alle plager som muskler og ledd kan forårsake. Eksempler på dette er kink, stiv nakke og skuldersmerter, hodepine, løperkne og benhinnebetennelse.

Naprapaten bruker forskjellige behandlingsteknikker som justering av ledd, triggerpunkts- og muskelbehandling og akupunktur. I tillegg gir Tone deg øvelser og råd om hvordan du selv kan optimere din egen kropp. Naprapatlandslaget ønsker å hjelpe deg til en sterkere og mer funksjonell kropp som fungerer i hverdagen.

 
Helseforsikring?
Visste du at de fleste forsikringsselskaper dekker behandling av naprapat?
Sjekk helseforsikringen din og ta kontakt med oss.
Forsikringsselskaper som idag dekker behandling er Storebrand, Gjensidige, Nordic Netcare, Falck helse, Vertikal helse, Sparebank1 m.fl.

Det er en stor parkeringsplass med 2 timer gratis parkering (husk parkeringsskive).

Velkommen til oss

VÅRE TERAPEUTER

Back To Top