Naprapat Porsgrunn – Naprapatlandslaget

Hei og velkommen til naprapat Tone Berberg Osmundsen, en erfaren terapeut som tidligere jobbet i  Naprapatlandslaget Bodø, Stavanger og Oslo. Med på laget er også naprapat Joakim Drysén, som har ekstra kunskap på områder som svimmelhet. Har du plager med kink, hekseskudd, isjias, vondt i nakken med mer, er du hjertelig velkommen til å besøke oss. Du bestiller enkelt time online, eller på telefon 41 20 66 59

Du får raskt time, og allerede på første besøket hos oss får du både undersøkelse og behandling.

Om naprapatbehandlingen

En behandling hos oss består av en grundig undersøkelse av muskel, ledd og nervsystem med bakgrunn i din smerte eller dine problemer. Vi jobber alltid etter å finne den underliggende årsaken til hvorfor du har vondt, og på den måten skreddersy en plan for hvordan vi sammen kan minske din smerte.

På klinikken hjelper vi daglig pasienter med alle plager som muskler og ledd kan forårsake. Eksempler på dette er kink, stiv nakke og skuldersmerter, hodepine, løperkne og benhinnebetennelse.

Naprapaten bruker forskjellige behandlingsteknikker som justering av ledd, triggerpunkts- og muskelbehandling og akupunktur. I tillegg gir vi deg øvelser og råd om hvordan du selv kan optimere din egen kropp. Naprapatlandslaget ønsker å hjelpe deg til en sterkere og mer funksjonell kropp som fungerer i hverdagen.

 
Helseforsikring?
Visste du at de fleste forsikringsselskaper dekker behandling av naprapat?
Sjekk helseforsikringen din og ta kontakt med oss.
Forsikringsselskaper som idag dekker behandling er Storebrand, Gjensidige, Nordic Netcare, Falck helse, Vertikal helse, Sparebank1 m.fl.

Det er en stor parkeringsplass med 2 timer gratis parkering (husk parkeringsskive).

Priser 2024

Førstegangskonsultasjon: 830 kr

Naprapatbehandling (oppfølging): 785 kr

Student: 100 kr rabatt

Velkommen til oss

Adresse

Storgata 112, 3921 Porsgrunn

Veibeskrivelse

Klinikken ligger i 4 etg. i Schankebygget. Inngangen ligger på siden som vender mot Porsgrunnselva. Det er en stor parkeringsplass med 2 timer gratis parkering (husk parkeringsskive). Man går direkte inn i bygget fra parkeringsplassen og tar heis eller trapp opp i 4 etasje. Det er gode bussmuligheter rett utenfor Schankebygget. Storgt 112. 4 etg, 3921 Porsgrunn

Åpningstider

Åpningstiden i høytider kan variere: Se klinikkens side på Google.

Vi som jobber her

Tone Berberg Osmundsen
BESTILL TIME