skip to Main Content
BEST PÅ MUSKEL- OG LEDDBEHANDLING

SANDNES

Velkommen til Naprapatlandslaget Sandnes

Hos oss finner du naprapatene Victor Saxing og Daniel Wilson, i et sjarmerende gammelt bygg i Langgata 36, der man kan føle seg hjemmekjær.

Hvordan finner jeg klinikken?

Vi ligger midt i Langgata i Sandnes sentrum. Det er den store gågaten i Sandnes, i samme gate finner du flerne butikker, resturanter og caféer. Det tar ca 3 minutter å gå dersom du ankommer med kollektivtrafikk.

Hvordan jobber naprapatene?

Vårt mål er å hjelpe deg å oppnå dine mål. Du utsettes hver dag for belastninger som setter din kropp i ubalanse. Etter en stund oppleves et eller flere symptomer, mentalt og/ eller fysisk (smerte, trøtthet, stivhet osv). Symptomet er et varselsignal fra kroppen om skade – noe må gjøres for å gjenopprette optimal funksjon. Vår jobb er å hjelpe deg til balanse, slik at bedre livskvalitet oppnås. Dette oppnår gjennom at vi behandler de områdene i kroppen din som trenger hjelp til å fungere optimalt. Behandlingen gjøres på bakgrunn av de funnene som dukker opp i undersøkelsen, og dine «sykdomshistorie». Vi gir deg også tips og råd om øvelser og annet som kan hjelpe deg å bli bedre så rakst som mulig.

Vi tar godt vare på deg, velkommen til oss.

VÅRE TERAPEUTER

Back To Top