Velkommen til Naprapatlandslaget – din naprapat i Spydeberg

Ønsker du hjelp med undersøkelse og behandling av muskel- og leddplager så som hodepine, nakkesmerter, skulderproblemer, vondt i ryggen med mer? Kristian hjelper deg med dette og gir deg også tips og øvelser om du ønsker, slik at du kan bedre funksjonen og på den måten hjelpe effekten av behandlingen.

Naprapatlandslaget Spydeberg ligger ca. 5min med bil fra E18 mellom Ski og Askim, kjør av mot Spydeberg. Hos oss kan du få hjelp med alt av muskel og ledd plager, vi bruker både leddjustering, triggerpunkt, akupunktur, massasje og øvelser for å kunne hjelpe deg med dine plager. Alle mennesker er unike og vil trenge ulik behandling! Vi har også hjelpemidler som traksjonsbenk, drop-plater og strikker for øvelser!

Spydberg-klinikken ligger i sentrum av Spydberg, i andre etasje i TEBO-senteret over bakeriet, med nærmeste nabo til Unnis Hårfiks, her har du også matbutikken Ekstra med gratis parkering rett utenfor bygget.

Kristian har over 10-års erfaring innenfor yrket og har møtt på det meste av ulike smerter i muskel, nerve og skjelettsystemet. Hos oss vil du få profesjonell hjelp uansett om du ung eller gammel!

Priser

Førstegangskonsultasjon: 795,-

Naprapatbehandling: 730,-

Student: 100,- rabatt

Adresse

Wilses vei 1, 1820 Spydeberg

Veibeskrivelse

Klinikken ligger i Tebosenteret (2.e etasje)

Åpningstider

Mandag-fredag 08.00-16.00

Åpningstiden i høytider kan variere: Se klinikkens side på Google.

Vi som jobber her