Velkommen til Naprapatlandslaget Stavanger – muskel og leddbehandling

Hei og velkommen til naprapatene Silje Moland, Silje Riveland og Andreas Kurås. Du finner klinikken vår i et gammelt, nydelig sjøhus på Skagenkaien 35. Her er det mye historie i vegger og tak med utsikt til sjøen, god atmosfære og sjel i bygget.

Hvorfor trenger vi behandling, og hva gjør naprapaten?

Hver dag utsettes du for belastninger som setter kroppen din i ubalanse og etter en stund oppleves et eller flere symptomer, mentale og/eller fysiske. Målet vårt er å hjelpe deg til balanse og til å oppnå dine mål, noen ønsker å prestere på topp, men de aller fleste av våre pasienter ønsker primært å bli smertefrie. Vi hjelper deg ved hjelp av ulike behandlingsmetoder som er tilpasset deg. Vi har også et samarbeid med treningssenteret Xfit som ligger midt i sentrum, hvor vi sammen kan hjelpe deg med treningsrelaterte utfordringer.

I tillegg til behandling av muskel- og skjelettplager, har vi terapeuter som behandler spedbarn, gravide og bekkenplager.
Inngangen vår er fra sjøsiden og ligger like ved uteserveringen til restauranten Harry Pepper, du finner oss i 2.etasje.
Det er heis i bygget. Time finner du enkelt via online booking eller telefon. Velkommen skal du være.

Adresse

Skagenkaien 35, 4006 Stavanger

Veibeskrivelse

Du finner klinikken i de hvite sjøhusene mellom Victoria Hotel og Clarion Collection Hotel Skagen Brygge. Vi bruker samme inngang som Kontorfellesskapet og klinikken ligger i 2.etasje.

Åpningstider

man-fre 08.00-17.00, øvrige tider etter avtale. Telefonvakt lørdag og søndag.

Vi som jobber her