Velkommen til Naprapatlandslaget Stavanger – muskel og leddbehandling

NY ADRESSE! Fra mandag 13. november flytter vi til Engelsminnegata 16 C, 4008 Stavanger.

Hei og velkommen til naprapatene Silje Moland-Larnach, Silje Riveland og Andreas Kurås.

Hvorfor trenger vi behandling, og hva gjør naprapaten?

Hver dag utsettes du for belastninger som setter kroppen din i ubalanse og etter en stund oppleves et eller flere symptomer, mentale og/eller fysiske. Målet vårt er å hjelpe deg til balanse og til å oppnå dine mål, noen ønsker å prestere på topp, men de aller fleste av våre pasienter ønsker primært å bli smertefrie. Vi hjelper deg ved hjelp av ulike behandlingsmetoder som er tilpasset deg. Vi har også et samarbeid med treningssenteret Xfit som ligger midt i sentrum, hvor vi sammen kan hjelpe deg med treningsrelaterte utfordringer.

Behandlingstilbud

Vi bruker behandlingsteknikker som leddjusteringer, muskelbehandling, triggerpunktsbehandling og akupunktur for å stimulere nervesystemet ditt slik at kroppen din blir funksjonell og smertefri. Vi behandler muskel- og leddplager som korsryggsmerte, skulderproblemer, nakkeproblemer og mye mer.
I tillegg til behandling av muskel- og skjelettplager, har vi terapeuter som behandler spedbarn, gravide og bekkenplager.

Time finner du enkelt via online booking, mail eller telefon.

Velkommen skal du være!

Adresse

Engelsminnegata 16 C, 4008 Stavanger

Veibeskrivelse

Du finner klinikken like ved det gamle Telemuseet i Kannik. Vi bruker samme inngang som Klinikk for Alle, og om du går nedover gangen finner du venterommet vårt. Coop Extra Kannik ligger like ved.

Åpningstider

man-fre 08.00-17.00, øvrige tider etter avtale. Telefonvakt lørdag og søndag.

Åpningstiden i høytider kan variere: Se klinikkens side på Google.

Vi som jobber her