Blogg

Naprapati inspirerar till livsstilsförändring!

Eva Kingberg hörde talas om naprapati via en vän i byn Bara. Det var startskottet för hennes livstilsförändring och samarbete med naprapaten Mathias Deltner Naprapatlandslaget Malmö.

Eva hade på den tiden problem med en hälsporre och ont i ryggen. Hon tränade inte regelbundet och arbetade på ett lager där hon står upp hela dagarna och arbetar tungt med kroppen. Med hjälp av naprapati blev hon snabbt bra i foten och betydligt bättre i ryggen. Hon började träna regelbundet och fick mer kunskap i vad som åstadkommit hennes problem.

– Jag fick hemövningar för bålstabilitet och blev inspirerad att fortsätta med mer sådan träning. Detta ledde till en fortsatt positiv spiral och jag gick med i Viktväktarna. Började röra på mig mer, cykling och promenader, och har nu köpt ett träningskort på Multihallen i Bara. Mathias har fungerat som ett bollplank och följt och inspirerat mig i min utveckling. Jag är mycket gladare och piggare nu och folk märker det på mig, säger Eva Kingberg.

– Vi på Naprapatlandslaget tänker på hälsa ur ett helhetsperspektiv. För oss betyder det att alla element i livet värderas, både kroppen du har – och livet du lever, säger Mathias Deltner.

Kontakt:

Naprapatlandslaget

Tel: 040-301590

Del gjerne dette

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email