Andreas Moss

Naprapat

Kontakt meg eller avtal en time

Eksaminert fra Naprapathögskolan i 2011.

Andreas har en bred kompetanse innen idrettsmedisin og har stor interesse for breddeidrett og kampsport, noe han har hatt de siste 15 årene. Kroppens muskel- og leddfunksjon samt nervesystem kan forandre seg på kort og lang sikt. For å kunne identifisere problemet og finne riktig behandling og tiltak må en gå i dybden for å se hva en gjør i løpet av hverdagen som former kroppen. Justeringen i en persons hverdag vil være minst like viktig som justering av den fysiske kroppen.

Andreas benytter seg av mange behandlingsmetoder for å optimalisere kroppens system. Leddkorrigering, mobilisering, muskelbehandling og trening er basen av behandlingen, men like viktig er informasjon, kunnskap og kognitiv behandling.

Ønsket om å involvere pasientene i behandlingen via forståelse og kunnskap om egen tilstand er viktig for Andreas. Han har erfart at dette er viktig for å skape en forbedring på lang sikt og for å forebygge smerte.

Trening, bevegelse og smertehåndtering lærer en ved å bruke kroppen på egenhånd. For å få til dette tar gjerne Andreas behandlingen ut av behandlingsrommet og gjør dette sammen med hver enkelt kunde i praksis for å kunne veilede og gi så god oppfølging som mulig.

Han kan også tilrettelegge og veilede for at du skal kunne nå dine fysiske mål innen trening, enten dette er forebyggende eller prestasjonshøyende.