Anna Jansson

Naprapat

Kontakt meg eller avtal en time

Anna fikk sin legitimering som Naprapat i 2016.

Et besøk hos Anna:

Ut ifra dine smerter eller problemer gjør hun en grundig undersøkelse av muskel, ledd og nervesystem. Hun jobber alltid for å finne den underliggende årsaken til hvorfor problemet/smertene har oppstått og ser derfor på helheten av kroppens system. På denne måten kan hun hjelpe deg å skreddersy en plan for hvordan dine smerter kan forbedres og for å optimalisere din funksjon  Hun bruker behandlingsteknikker som justering av ledd, muskelbehandling og akupunktur. Fokuset ligger på at du ska bli bra på sikt og unngå å få problemet tilbake.

Om Anna:

Trening har alltid vært en av hennes største interesser. Hun har spilt basket på elitenivå for Damallsvenskan i Sverige i flere år. Nå er hennes lidenskap CrossFit og løping. Annas erfaringsbaserte kunnskap fra å selv være aktiv i treningsmiljøet samt å også være utdannet personlig trener har vist henne hvor viktig riktig diagnose, riktig trening og riktig behandling har å si for å jobbe med skader og smerter. Denne erfaringen gjør at hun i tillegg til behandling i klinikken kan komme med treningstips for å optimalisere kroppens funksjon, forebygge skader, og øke din prestasjon både på trening og i hverdagslivet.

Anna har også en stor interesse for kost og ernæring og tok i 2019 lisens som kostholdsveileder. Kosthold og ernæring er en viktig del av helheten for en sterk og fungerende kropp, så her kan hun også komme med gode tips som kan gi deg en hverdag med mer og bedre energi.

Bakgrunn Anna

  • Naprapat på Scandinavian College of Naprapatic Manuel Medicine, Stockholm 2012-2016
  • Biomechanic and Running retraining, Stockholm 2016
  • Dry-needling, Stockholm 2016
  • Kinesioteiping, Stockholm 2016
  • Lisensiert Personlig trener hos EREPS (European Register of exercise Professionals Stockholm 2017)
  • Medisinsk ansvarlig, Svenske damlandslaget i rullestolbasket, EM 2018
  • Lisensiert kostholdsveileder via AFPT, Oslo 2019