skip to Main Content

Gyda har et brennende engasjement for naprapatyrket og ønsker å hjelpe alle typer mennesker – fra kontorsarbeideren, hverdagsmosjonisten til toppidrettsutøveren, med akutt eller langvarig smerteproblematikk.

På førstegangskonsultasjon hos Gyda gjennomgås en grundig undersøkelse for å finne årsaken til dine problem. Deretter legger dere sammen opp en strategi og behandlingsplan for å initialt få ned smerten, og videre bygge opp den balanse, styrke, bevegelighet, mobilitet og kroppskontroll som kreves for at symptomene ikke skal komme tilbake. Sammen når dere målet om mindre smerte og økt funksjon i hverdagen! Dette ved hjelp av ulike behandlingsteknikker som mobilisering og justering av ledd i kombinasjon med muskulær behandling (triggerpunktsbehandling med eller uten nåler, massasje, stretching), nervemobilisering eller trykkbølgebehandling. Med deg hjem får du treningsøvelser som tilpasses etter dine forutsetninger og ambisjoner!

Gyda har alltid hatt en ekstra interesse for trening og fysisk aktivitet, og med seg i bagasjen har hun også en bachelorgrad fra Norges Idrettshøgskole. Opp gjennom årene har hun bygget opp en bred forståelse rundt kropp og helse, og i de siste årene har hun selv funnet stor glede i crossfit som treningsform. Tidligere har hun spilt håndball på elitenivå, men også vært aktiv innen både friidrett, turn, fotball, langrenn og alpint.

Velkommen til Barcode!

Bakgrund:

  • Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine, Stockholm, 2015-2019.
  • Bachelorgrad i Idrettsvitenskap m/spesialisering i Fysisk aktivitet & Helse – Norges Idrettshøgskole (NIH), Oslo, 2011-2014.
  • Personlig Trener, NIH, 2014.
  • Smertebehandling med nåler, 2018
  • Idrettsfag, Elverum VGS, 2008-2011

 

 

 

Back To Top