skip to Main Content

Martin er utdannet fra Naprapathögskolan i Stockholm og er medlem av Norges Naprapatforbund. Han begynte å jobbe ved Naprapatlandslaget Sandnes, men har siden 2018 jobbet ved Naprapatlandslagets klinikk på Bryne.

Som terapeut er Martin opptatt av kvalitet i arbeidet, og skreddersyr behandling etter dine behov. Han jobber med å finne årsaken til plagene dine, og legger opp behandling etter det. Behandlingen kan bestå av justering av ledd, muskelbehandling, nålebehandling og opptrening. Han poengterer at det er viktig at terapeut og pasient jobber sammen for å få best mulig resultat, og synes derfor det er viktig med god kommunikasjon. 

Grunnet sin brennende glød for naprapatyrket, jobber Martin også tett med Naprapathögskolan og bidrar årlig på stand ved utdanningsmessen i Stavanger. 

Han er oppvokst i Sandnes og har bakgrunn fra sykkelmiljøet. Selv om han ikke lenger konkurrerer aktivt, er han ofte ute å triller langs Jærkysten. Martin er også ivrig innen styrketrening og løping, og besitter mye kunnskap innen dette. Enten det er spørsmål om teknikk, treningsprogram eller skovalg, kan han gi gode svar.

Bakgrunn:

  • Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine
  • Videreutdanning innen nålebehandling
  • Videreutdanning innen elektroterapi
  • Idrettsstudium UiS
Back To Top