Blogg

Wings for Life World Run 2016

Wings for Life World Run er et arrangement hvor deltagerne løper for de som ikke kan. Det hele startet med en enkel idé: Hva om hele verden kunne løpe samtidig? Absolutt alle, på verdensbasis, på samme dag, til samme tid. Istedenfor en fastsatt mållinje, løper du så langt du klarer – helt til Catcher Car tar deg igjen. Et løp av enorme proporsjoner, med bare én eneste løper gjenstående til slutt. Et verdensløp. World Run.

 

Alle inntektene fra løpet går direkte til Wings for Life – en internasjonal non-profit organisasjon som finansierer forskning på ryggmargsskader. Målet er å finne en kur for ryggmargsskader.

 

Naprapatlandslaget er i år, som i fjor, stolt samarbeidspartner med Wings for Life World Run og vi har etablert et eget lag hvor de som ønsker å løpe sammen med oss kan bli med i teamet vårt. Det er lettere og mer inspirerende å løpe i et lag og derfor ønsker vi å springe lengst mulig sammen med deg!

 

For å melde deg på laget sammen med oss må du først melde deg på løpet (påmeldingsavgiften står du for selv), deretter følger du denne linken: https://teams.wingsforlifeworldrun.com/no/no/29ff32d3efb74bc6916dce97a18ba1cf

 

I forkant har vi 3 løpetreninger med fokus på teknikk, forebygging av skader og gleden av å løpe sammen. Datoene for treningene blir:

 

  1. februar
  2. mars
  3. april

 

Tid og sted er kl 19.00 på Stavanger Stadion på Eiganes.

 

Ingen påmelding kreves, og selv om du ikke skal løpe Wings for Life World Run er du varmt velkommen uansett.

 

Å være med på laget vårt og løpetreningene koster ingenting, men vi setter pris på donasjoner av valgfri størrelse til Wings for Life Foundation. Du kan donere ditt beløp med kontanter på løpetreningen eller via Wings for Life World Run-appen:

 

iOS / App Store:: http://bit.ly/WorldRunAppiOS

Android / Google Play: http://bit.ly/WorldRunAppAnd

 

31.mars (andre løpetreningen) har du muligheten til å vinne startplass til Wings for Life World Run.

Følg ”Naprapatlandslaget Stavanger” på Facebook for mer informasjon om løpetreningene og laget vårt.

 

PastedGraphic-1

 

images-9

 

 

 

 

 

 

 

 

Del gjerne dette

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email