Blogg

En sterk og funksjonell kropp

Naprapatlandslaget jobber med å skape friskere kropper gjennom å skape kvalitet i muskler- og ledd. «Fluidity» er satt sammen for å gi deg mulighet til å oppleve hvilke begrensninger din kropp har – og kunnskap til å utnytte mulighetene!

Gjennom 90 minutter får du tips og veiledning på grunnleggende ferdigheter du kan trene på. Vi trener i parken med begrenset tilgang til forskjellig utstyr – når du kan utnytte de naturlige elementene i naturen og ikke er begrenset til trenings-senteren øker du mulighetene for å kunne trene når som helst og hvor som helst. Dersom du legger til disiplin eller motivasjon til det har du plutselig uante muligheter.

En begrensning når det kommer til folks helse og trening er kunnskap. Ofte er det de samme øvelsene som gjøres til det kjedsomme; push-ups, sit-ups, planken….. Som fører til stagnasjon, potensielle skader og ubalanser i bevegelsesapparatet. ”Naprapatlandslaget Fluidity” fokuserer på utviklende bevegelser som skal skape en sterkere, mer smidig kropp. En sterk og smidig kropp er funksjonell – i fluiditet.

Du kommer til å få utfordre deg på #STYRKE #KONDISJON #BEVEGELIGHET #SPENST #HURTIGHET #KOORDINASJON  i flere forskjellige former, bl.a. gjennom bevegelighets-leker og styrketrening med egen kroppsvekt. Til forskjell fra Naprapatlandslaget RUN, som er et løpekurs med fokus på løpsteknikk i eget tempo, kan vi i «Fluidity» garantere deg stølhet i mange dager! Felles for de begge kursene er fokuset på kroppkompetanse du kan ta med deg resten av livet.

 

Oslo: Frognerparken (oppmøte og gjennomføring: i lekeparken til venstre rett innenfor hovedinngangen i Kirkeveien – dere ser oss  Naprapatlandslaget-flagg).

Onsdag 20 mai 18.00-19.30

Kostnad: Kr 100, kontant eller kort

For å unngå tidskrevende administrasjon har vi ingen påmelding. Dukk opp med klær til å trene ute etter dagens forhold. Ta med en hundrings, pågangsmot, velvilje og et smil så ordner vi resten sammen. Alle kan delta, uansett alder og fysisk form!

Vel møtt, let`s MOVE IT!

Del gjerne dette

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email