Naprapat Bryne – Velkommen til Naprapatlandslaget

Hei og velkommen til Naprapatlandslaget Bryne. Hos oss finner du naprapatene Ole Martin Tunheim, Atle Soma og Martin Todnem.

Hvorfor trenger vi behandling, og hva gjør naprapaten?

Vårt mål er å hjelpe deg til å oppnå dine mål. Hver dag utsettes du for belastninger og etter en stund oppleves et eller flere symptomer. Disse kan være fysiske og/eller mentale. Symptomet er et varselsignal fra kroppen. Vår jobb er å gjenopprette optimal funksjon og balanse, slik at bedre livskvalitet oppnås.

Behandlingstilbud

Vi bruker behandlingsteknikker som leddjusteringer, muskelbehandling, triggerpunktsbehandling og akupunktur for å stimulere nervesystemet ditt slik at kroppen din blir funksjonell og smertefri. Vi behandler muskel- og leddplager som korsryggsmerte, skulderproblemer, nakkeproblemer og mye mer. Vi har også bred erfaring inn idrettsskader og er ansvarlig for det medisinske arbeidet i Bryne Fotballklubb.

Her finner du oss

Du finner oss midt i Bryne sentrum med gode parkeringsmuligheter og kort gange fra togstasjonen.

Adresse

Jernbanegata 4, 4340 Bryne

Veibeskrivelse

Midt i Bryne sentrum i Jernbanegata 4, 2.etg. Inngang fra siden av bygget som vender ut mot Arne Garborgs veg. Enkel adkomst med tog som stopper rett utenfor. Det finnes også gode parkeringsmuligheter i nærheten.

Åpningstider

Man-fre 07.00-18.00, øvrige tider etter avtale. Telefonvakt lørdag og søndag.

Åpningstiden i høytider kan variere: Se klinikkens side på Google.

Vi som jobber her