skip to Main Content
BEST PÅ MUSKEL- OG LEDDBEHANDLING

KRISTIANSAND

Velkommen til Naprapatlandslaget Kristiansand – din naprapat i Kristiansand

Naprapatlandslaget Kristiansand er vår eldste klinikk, og åpnet 2002. Josefin Angel-Dalane og Andreas Moss har lang erfaring som terapeuter, og hjelper deg med muskel-og leddplager så som kink i nakken, hekseskudd, hodepine, skulderproblemer, knesmerter, idrettsskader med mer.

Hos oss ligger fokus på pasientens problem og utgangspunkt, og undersøkelse og din «sykdomshistorie» ligger til grunn for hva og hvordan vi legger opp behandlingsforløpet.

Om naprapatene

Josefin elsker løping/trening, og å lage en perfekt espresso hjemme på sin baristamaskin. Andreas elsker å trene kampsport i form av bryting , jiu-jitsu og thaiboksing. Han har og interesser i musikk og mat/ernæring. Både Andreas og Josefin har stor interesse og kunnskap om styrketrening og formidling av kunnskap. De tar gjerne en treningsøkt sammen.

Kom gjerne innom for en behandling eller prat.

Naprapatlandlaget Kristiansand er en av de første store klinikkene som kom på Sørlandet, og ligger midt i smørøyet i Markensgate 31

En naprapat – mange behandlingsteknikker

Naprapaten har muskel- og ledd som sitt arbeidsfelt, og jobber primært med hendene for undersøkelse og behandling. Naprapatlandslaget Kristiansand har terapeuter som selv er opptatt av trening, og de gir deg gjerne tips og råd om hvordan du selv kan rehabilitere og trene hjemme. Det er dog «hands-on» behandling som er vår spesialitet og det vi fokuserer på, da vi ser dette gir effekt, og er etterspurt av våre kunder. «Dere tar jo faktisk på meg» er en vanlig uttalelse vi hører. En naprapat har flere forskjellige behandlings-teknikker å velge mellom, som gjør det mulig å finne det som passer best til pasientens behov og problem. Mykgjørende og normaliserende leddteknikker som justeringer og mobilisering, muskelbehandling og medisinsk akupunktør er det vi benytter oss mest av.

Velkommen til oss, du finner enkel online booking, og kan også ta kontakt på telefon eller mail.

VÅRE TERAPEUTER

Back To Top