skip to Main Content
BEST PÅ MUSKEL- OG LEDDBEHANDLING

OSLO BJØRVIKA

Velkommen til Oslo og Naprapatlandslaget Bjørvika / Barcode

N.B. Uke 28, 29 og 30 har vi ferie, behandling kan bestilles hos Naprapatlandslaget Nationaltheatret, tlf. 22830810 eller gjennom online booking.
På klinikken behandler vi plager fra muskel og ledd-systemet så som vond rygg, stiv nakke, hodepine osv. Med tusenvis av arbeidsplasser i kontorene i kvarteret, ser Naprapatlandslaget behovet for kompetent hjelp, som tilbys raskt og lett tilgjengelig for de ansatte i Barcoden, og andre i området som ønsker hjelp med smerte i kroppen. Terapeutene på klinikken heter Madeleine Godborg og Gyda Gundersen Sogn. Vi er dedikerte og pasjonerte terapeuter som jobber for å hjelpe deg så raskt som mulig.

Behandlingen består av justering av stive ledd, muskulær behandling medisinsk akupunktur. Vi tilbyr også behandling med trykkbølge.

Om området i Bjørvika

Bjørvika reiser seg som nytt urbant område i Oslo, transformert fra containerhavn til å huse flott arkitektur som Operaen og nye arbeidsplasser i Barcode. Naprapatlandslaget finner du i Dronning Eufemias gate 16. Bygget med ”pikselfasaden” er et flerbrukerbygg, og du finner oss ved inngangen mot broen over jernbanesporene.

Klikk på lenkene under for mer informasjon om våre varer og tjenester:

VÅRE TERAPEUTER

Back To Top