skip to Main Content
NAPRAPAT

OSLO MAJORSTUA

Velkommen til Majorstua!

Vi er lokalisert i det nye Helsehuset på Majorstua. Hos oss får du førsteklasses behandling.

Ring 23 69 77 42 for timebestilling. Timebestilling er nå også tilgjengelig på nett: Følg linken «BESTILL TIME» til høyre i bildet.

Vårt mål er å få deg smertefri, -nå og for alltid. Naprapatlandslaget er verdens største naprapatkjede med over 40 klinikker i Norge og Sverige. Naprapatlandslaget utvikles kontinuerlig og vår visjon er å forbli ledende innen vårt fagfelt.

Vi har alle vår utdannelse fra Naprapathögskolan i Stockholm. Videreutdannelse er viktig, og vi deltar jevnlig på interne- og eksterne kurs og utdannelser.

På vår klinikk på Majorstua er vi fire naprapater som daglig hjelper pasienter fra hele Oslo og omegn med alle plager som muskler og ledd kan forårsake. Eksempler på dette er kink i ryggen, stiv nakke og skuldersmerte, hodepine, løperkne og benhinnebetennelse. Vi tilbyr også behandling og opptrening spesielt tilpasset gravide og mødre. Har du fått plager under graviditeten eller etter fødsel og ønsker å komme i gang med trygg og effektiv trening kan du velge «MammaMage» i vår nettbestilling.

Vi er dyktige på å se hele kroppen i en sammenheng, og legger stor vekt på å behandle årsaken til problemet. I tillegg kreves det gode tekniske ferdigheter i effektive behandlingsteknikker. Vi varierer mellom teknikkene leddjusteringer, muskulering og nålebehandling for å skreddersy et behandlingsopplegg som er optimalt for deg.

På vår Facebook side kan du bli bedre kjent med oss. Der deler vi nyttige tips og gir deg et innblikk i det som skjer på klinikken. Link til siden:

Naprapatlandslaget Majorstua

Priser:

  • Førstegangskonsultasjon 700,-
  • Oppfølgingstime 620,-
  • Studentpris 520,-
  • Helgetillegg 200,-

Uteblivelse/ Avbestilling

Avbestilling av avtaler må skje så tidlig som mulig, men senest kl 12:00 arbeidsdagen før oppsatt time. Dette må skje pr. telefon. Dersom du ikke avbestiller innen fristen, eventuelt ikke møter til avtalen, må du betale timen i sin helhet. Dette gjelder også ved sykdom.

VÅRE TERAPEUTER

Back To Top