OBS! pga. systembytte kan det være du blir nødt å opprette ny bruker og bestille førstegangskonsultasjon selv om du har vært hos oss tidligere. Terapeuten din vil endre dette i systemene manuelt.

Velkommen til Oslo og Nationaltheatret, vi hjelper deg raskt.

Naprapatlandslaget Nationaltheatret er Norges største naprapatklinikk, etablert i 2006. Terapeutene har bred kompetanse på alt fra kontorrelaterte plager til idrettsskader. Faglig tyngde kombinert med flotte sentrale lokaler like ved Nationaltheatret gjør denne klinikken til en sentral spiller for den som ønsker rask og kyndig hjelp i et trivelig miljø.

Hva gjør naprapaten?

Vi behandler muskel– og leddplager så som korsryggsmerte/ lumbago, skulderproblemer, nakkeplager og mye mer.

Vårt fokus er å gi deg som pasient en individuell og profesjonell vurdering av dine plager, og effektiv behandling. Du får også øvelser og tips som hjelper deg på veien, dette kan i mange tilfeller være en viktig del av behandlingen.

Behandlingstilbud

Naprapatbehandling

Vi bruker behandlingsteknikker som leddjusteringer, muskeltrykk, triggerpunktbehandling og akupunktur for å stimulere nervesystemet slik at din kropp blir funksjonell og smertefri. Du kan også få trykkbølgebehandling og behandling på drop-benk her.

Kontakt

Du finner oss sentralt og 30 sekunders gange fra Nationaltheatret.

For timebestilling hos oss ring 22 83 08 10, eller book direkte på onlinebokningen.

Vår visjon: Best på muskel- og leddbehandling.

Adresse

Olav Vs gate 1, 0161 Oslo

Veibeskrivelse

Klinikken ligger midt i Oslo ved Klingenberg, 100 meter fra Nationaltheateret. Du finner oss mellom Saga kino og Chat Noir. Andre landemerker som du kanskje drar kjennskap på i nærheten: Espresso House, Hotell Continental og 7-Eleven..

Åpningstider

man-fre 08.00-17.00, øvrige tider etter avtale. Telefonvakt lørdag og søndag.

Åpningstider i høytider kan variere: Se klinikkens side på Google.

Vi som jobber her

Ole A. Haslestad
BESTILL TIME
Ida Barstad
BESTILL TIME