skip to Main Content
NAPRAPAT

OSLO NATIONALTHEATRET

Velkommen til Oslo og Nationaltheatret. Som kunde hos oss garanterer vi deg profesjonell hjelp.

For timebestilling hos oss ring 22 83 08 10, eller book direkte på onlinebokningen.

Naprapatlandslaget Nationaltheatret er Norges største naprapatklinikk. Vi behandler muskel– og leddplager så som korsryggsmerte/ lumbago, skulderproblemer, nakkeplager og mye mer.

Terapeutene her er noen av Norges mest erfarne naprapater, med bred kompetanse på alt fra kontorrelaterte plager til idrettsskader. Faglig tyngde kombinert med flotte sentrale lokaler like ved Nationaltheatret gjør denne klinikken til en sentral spiller for den som ønsker kyndig hjelp i et trivelig miljø.

Vårt fokus er å gi deg som pasient en individuell og profesjonell vurdering av dine plager, og effektiv behandling. Du får også øvelser og tips som hjelper deg på veien, dette kan i mange tilfeller være en viktig del av behandlingen.

Vi bruker behandlingsteknikker som leddjusteringer, muskeltrykk, triggerpunktbehandling og akupunktur for å stimulere nervesystemet slik at din kropp blir funksjonell og smertefri. Du kan også få trykkbølgebehandling og behandling på drop-benk her.

Du finner oss sentralt og 30 sekunders gange fra Nationaltheatret. Se video her dersom du er usikker på adressen Olav V`s gate 1 🙂

 

Vår visjon: Best på muskel- og leddbehandling.

 

VÅRE TERAPEUTER

Back To Top