Blogg

Naprapatlandslaget: Moderne helsebedrift i praksis

Miljø, utvikling og kollegialitet i sentrum når Naprapatlandslaget treffes til Kick off!

sola strand
Strandliv med bevegelse, mat, leker og bad.
Viktige faktorer for helse.

Naprapatlandslagets nye lokaler på Kanalsletta (Forus, Stavanger) åpnes til helgen, og de ansatte i Naprapatlandslaget møttes i et solfylt Stavanger for å feire og fylle på med inspirasjon og kunnskap. Lørdagen startet med forelesninger og kurs holdt av interne krefter. ”Pasienten i Sentrum” ble holdt av Jesper Ask, og ”Diagnostikk og behandling av skulder” av Ole Haslestad. Kontorarbeid påvirker dagens kropper annerledes enn før, og økende problematikk med skuldre er en av følgene. ”Pasienten i sentrum” er alltid like viktig, og går aldri ut av aktualitet (men er ikke alltid like vel ivaretatt ved alle helseinstitutter). Kunder/pasienter må oppleve å bli forstått og bli behandlet som et individ, uten dette fundamentet blir ikke oppfølging god nok, uansett faglig kompetanse.

Kursing i diagnostikk og behandling av skulderplager la fokus på de utfordringer som oppstår blant ”kontorkroppen”, og hvordan spenninger og stivheter i brystrygg, nakke skaper forandret miljø (posisjon) for skulderen. Muskulatur i nakke, skuldre og brystrygg påvirker skulderens anatomi, og skuldersmerter kan være årsaket av flere faktorer. Mange pasienter behøver øvelser som de kan gjøre hjemme eller på trening, så øvelser for å skape mobilitet og stabilitet på beste måte ble gjennomgått og trent på.

 

Jesper Ask
Jesper Ask: ”Hvordan kvalitetssikrer vi at pasienten får best hjelp?”

 
Ole Haslestad
Ole Haslestad: ”Skulder anno 2013”

 

Slik kan det se ut når praktisk applikasjon gjøres:


Golfsving
”Golf-sving”, med løs og ledig bevegelse repeteres en svinglignende bevegelse for å skape mobilitet g smøring av stive ledd. Brystryggen er et viktig fundament for skuldrene!

 
Pause for Naprapatlandslaget
Velfortjent pause… praten går

 
selvbehandling
Bindevevs-selvbehandling for nakke og skulderkomplekset

 
Balansetrening
Balansetrening for Naprapatlandslaget på Sola strand

 
Silje Moland
Dyktige Silje Moland, Partner på Naprapatlandslaget Forus, gratuleres med imponerende innsats. Silje er en av solstrålene i bedriften, og miljøforebildet. Hun jobber med å optimere vår miljøprofil slik at vi bidrar!

 
Victor Saxing
Victor Saxing, Partner på Naprapatlandslaget Sandnes er stabil klippe med unik faglig kompetanse og usedvanlig godt humør.

 
Naprapatlandslaget 2013
Naprapatlandslaget 2013 Kick Off

 
Naprapatlandslaget
naprapatlandslaget

Del gjerne dette

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email