Blogg

Wings for Life!

Som naprapater jobber vi daglig for å bedre funksjonen i ledd og muskler. En sentral del av vår behandling er å optimalisere ryggradens funksjon, som påvirker nervesystemet som løper i ryggmargskanalen. Stiftelsen Wings for Life jobber for å finne en behandlingsmetode for de som har en ryggmargsskade. De arrangerer Wings for Life World Run over hele verden den 4 mai, og Naprapatlandslaget er med som støttespillere for løperne som går i mål i Stavanger!

WINGS

Wings for Life World Run er en helt ny type konkurranse som aldri er blitt arrangert verken innen løping eller i annen idrett. Hvorfor? Fordi det er et globalt løp, som omfatter rundt førti steder, hvor alle starter på samme tid over hele verden! 100% av inntektene fra eventet vil gå til stiftelsen Wings for Life , som finansierer forskning på helbreding av ryggmargsskader. Løpet vil forene utøvere i hele verden, i et løp for de som ikke kan løpe!

Wings for Life: er en ideell stiftelse for ryggmargskadeforskning. Formålet er å finne en behandlingsmetode for ryggmargsskader. Wings for Life finansierer ledende, vitenskapelig forskning og kliniske studier over hele verden der formålet er å helbrede ryggmargsskader.

Naprapatlandslaget smører vingene til deltakerne som springer for de som ikke kan, den 4.e mai i Stavanger. I målområdet server vi ledd og muskler etter flott innsatsen fra deltakerne. Vi gleder oss til å få være med å gjøre dette arrangementet enestående!

Naprapatlandslaget: er verdens største naprapatkjede, og spesialiserer seg på muskel- og leddplager.

For mer info om påmelding, les her: http://www.wingsforlifeworldrun.com/no/

 

Vi ønsker deg en god påske!

Mvh Naprapatlandslaget

 

 

 

 

 

 

 

Del gjerne dette

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email