Blogg

MOVEmber er her igjen!

Naprapatlandslaget beveger deg mot en friskere kropp. I år ligger eventet i Stavanger, og du har to tilfeller du kan være med å trene, lære mer om kroppen, og støtte en god sak.  

Movember Foundation er en veldedig organisasjon som jobber for menns helse og dette vises tydelig hver november da menn verden over lar barten gro. I stedet for å anlegge bart hjelper vi deg til en bedre kropp med mindre smerte og bedre funksjonalitet via bevegelighetstreningen MOVEmber.

Dette gjør vi 2 dager i november:
5.november kl 18.00
24.november kl 18.00

Vi møtes ved hovedinngangen til Stavanger stadion på Eiganes – du ser flaggene våre.
Vi har med bøsse fra Movember Foundation og dere betaler 100,- på plass – ønsker man å bidra med mer er det selvfølgelig lov og all inntekt går til Movember Foundation. Ingen påmelding kreves, men meld deg gjerne på eventet på Facebooksiden vår.

 

Naprapatlandslaget jobber med å skape friskere kropper gjennom å skape kvalitet i muskler og ledd. Vår kompetanse om hva som skaper en frisk kropp i bevegelse gir deg mulighet til å få inspirasjon og kunnskap du kan ta med deg livet ut. Samlingene vi har i MOVEmber gir deg smakebiter på alle bevegelsestyper du behøver å mestre for å oppnå en funksjonell kropp. Du kan selv velge tempo/ intensitet/ hvor sliten du vil bli.

 

Alle kan delta, uansett alder og fysisk form!

Vi kommer til å servere #STYRKE #KONDISJON #BEVEGELIGHET #SPENST #HURTIGHET #KOORDINASJON #SELVTILLIT #TRØTTHET i flere forskjellige former, bl.a. gjennom løping (med teknikk-fokus), bevegelighets-leker, styrketrening med egen kroppsvekt….

Følg oss på Instagram (@Naprapatlandslagetnorge) og legg ut dine bilder med hashtagene #MOVEmberFoundation og  #Naprapatlandslaget

Mental innstilling under #MOVEmber: Vi er ute og beveger oss uansett vær! En varm sofa er fint, men for å få en bedre kropp må vi være i mer bevegelse. En time ute i #MOVEmber måned kan være kaldt, blåsete, eventuelt glatt og snøfylt. Men med varme klær, hansker, lue og tjukke sokker klarer alle en times aktivitet for å bedre på helsen. Ut av komfort-sonen og inn i #MOVEmber!

Del gjerne dette

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email