Blogg

#MOVEmber

Naprapatlandslaget beveger deg mot en friskere kropp. 

Samtidig setter vi i hele november søkelyset på kreft. Men istedenfor å anlegge bart gir vi deg en bedre kropp for å skape mer friskhet og mindre sykdom. Bli med!

 

Hva og hvorfor?

Movember er en bevegelse for å sette søkelyset på prostatakreft . Navnet er sammensatt av moustache og november. Når Naprapatlandslaget setter søkelyset på helse og kreft gjør vi det gjennom bevegelse istedenfor bart. MOVEmber er vårt bidrag. I hele MOVEmber setter vi søkelyset på helse og kreft gjennom å oppfordre til fysisk aktivitet. Vi trener deg til en mer funksjonell kropp som er lettere å holde aktiv. Vi beveger. Aksjon er vår bart. Eventet koster 100 kroner og pengene går til Kreftforeningen og øremerkes prostataforskning.

 

Bevegelse, hvordan?

Naprapatlandslaget jobber med å skape friskere kropper gjennom å skape kvalitet i muskler- og ledd. Vår kompetanse om hva som skaper en frisk kropp i bevegelse gir deg mulighet til å få inspirasjon og kunnskap du kan ta med deg livet ut. Samlingene vi har i MOVEmber gir deg smakebiter på alle bevegelsestyper du behøver å mestre for å oppnå en funksjonell kropp. Du kan selv velge tempo/ intensitet/ hvor sliten du vil bli.

Alle kan delta, uansett alder og fysisk form!

Vi kommer til å servere #STYRKE #KONDISJON #BEVEGELIGHET #SPENST #HURTIGHET #KOORDINASJON #SELVTILLIT #TRØTTHET i flere forskjellige former, bl.a. gjennom løping (med teknikk-fokus), bevegelighets-leker, styrketrening med egen kroppsvekt osv.

Følg oss på Instagram (@Naprapatlandslagetnorge) og legg ut dine bilder med hashtagene #MOVEmber  #Naprapatlandslaget og #Kreftforeningen

 

Når og hvor?

1. Oslo: Frogner Parken (oppmøte og gjennomføring: i parken rett innenfor parkeringen ved Frogner Stadion – dere ser oss og flaggene med Naprapatlandslagets logo).

Når (i Oslo)? Alle torsdager i november, kl. 18.00-19.00

2. Stavanger: (oppmøte og gjennomføring: Hovedinngangen til Stavanger Stadion – dere ser oss og flaggene med Naprapatlandslagets logo).

Når (i Stavanger)? Alle tirsdager i november, kl. 18.00-19.00

 

Kostnad: Kr 100 (per samling), bringes kontant, vi har bøsse fra Kreftforeningen som du legger pengene i.

For å unngå tidskrevende administrasjon har vi ingen påmelding. Dukk opp med klær til å trene ute i en time. Ta med en hundrings, pågangsmot, velvilje og et smil så ordner vi resten sammen. Vel møtt, let`s MOVE!

 

Bli med!

Mental innstilling under #MOVEmber: Vi er ute og beveger oss uansett vær! En varm sofa er fint, men for å få en bedre kropp må vi være i mer bevegelse. En time ute i #MOVEmber måned kan være kaldt, blåsete, eventuelt glatt og snøfylt. Men med varme klær, hansker, lue og tjukke sokker klarer alle en times aktivitet for å bedre på helsen. Ut av komfort-sonen og inn i #MOVEmber!

Les mer om helse, kreft og helse her: https://kreftforeningen.no/forebygging/fysisk-aktivitet/ 

 

 

Del gjerne dette

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email