Blogg

Naprapatlandslaget viser muskler

Silje Aksel

Naprapatlandslaget har gjennom årene behandlet toppidrettsutøvere i verdensklasse, og hjulpet dem til å prestere på topp. De aller fleste som får hjelp hos oss er imidlertid kontorarbeidere, leger, selgere, lærere, pensjonister, skoleelever osv. Alle menneskegrupper kan oppleve at kroppen ikke helt spiller på lag. Naprapatlandslaget har spisskompetanse på muskel- og leddlidelser, og det er ikke bare idrettsutøvere som får en overbelastet, stiv kropp med potensielle skader. Vi i Naprapatlandslaget har alltid hatt som mål å yte best mulig hjelp for deg med muskel-og leddplager. Mange av terapeutene i Naprapatlandslaget har bakgrunn fra toppidretten, og selv om alder og et yrkesliv ved en behandlingsbenk har tatt over for de olympiske ambisjonene, viser vi muskler på idrettsarenaer! 

Lidingö Ultra: Didrik Hermansen fra Naprapatlandslaget Majorstua vant Lidingö Ultra og knuste alle svenskene med ny banerekord – 3 timer og 16 minutter på 5 mil! Les mer om bragden her.

Didrik_Hermansen_gratuleres_av_barna_640x478

 

Malmö Toughest: Krister Sellman fra Naprapatlandslaget Malmö tok seg gjennom et knalltøft hinderbaneløp på 8 km, og avsluttet på andreplass, ett sekund bak vinneren. ”Malmö Toughest” er et 8km langt hinderbaneløp med 40 forskjellige hinder – mange av dem i det 10 grader kalde vannet. Interessen for løp som dette er økende, og i Malmø stod 4000 entusiastiske deltagere på startstreken, klappet frem av 15.000 tilskuere. Være med neste år?

toughest-volt

 

Wings for Life World Run: Når Red Bull arrangerte Wings for Life for å støtte ryggmargsforskningen, valgte de Stavanger som by, og Naprapatlandslaget som støttespiller for deltakernes kropper. Les mer om løpet og forskningen her.

Silje beh

Naprapatlandslaget ønsker fortsatt å vise muskler fremover – fremfor alt i form av god helse og funksjon hos våre kunder, som velger oss for best mulig prestasjon og velvære.

– Ta vare på kroppen din, den er den eneste du har.

Mvh Naprapatlandslaget

 

Del gjerne dette

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email