Blogg

Ny bok fra Naprapatlandslaget – Smertefri

Endelig er den her, boken Smertefri fra Naprapatlandslaget. Dette er boken som tar deg fra låsning til løsning. Smertefri – din guide til en frisk og sprek kropp gir deg effektive øvelser for forskjellige vondter slik at du selv kan være med på å forebygge og rehabilitere dine muskel- og leddplager.

Boken er skrevet av Naprapatlandslaget (2018) og har øvelsesprogram for alle kroppens områder. Øvelsene er enkle å gjennomføre hjemme eller på treningssenteret. Vil du lære med om hvorfor smerte oppstår og hva som kan gjøres for å gjøre kroppen friskere, er dette boken for deg.

«Hva kan jeg gjøre selv?»

Hva er egentlig smerte? Hva er det som gjør vondt, er det muskulært? Hvorfor har jeg vondt, og er det noe jeg kan gjøre for å forebygge at dette skjer igjen? Dette er vanlige spørsmål vi får fra våre pasienter. Smertefri er skrevet som den ultimate guiden til å forstå hvordan kroppen fungerer, og med øvelser som er spesialdesignet forskjellige problemer. Øvelsene er plukket ut av terapeutene i Naprapatlandslaget, som også er personlige trenere. Vi har samlet øvelser som er effektive, men også tatt hensyn til et problem mange har; mangel på tid, motivasjon eller kunnskap.

Du trenger ikke gå til treningsstudioet for å gjennomføre øvelsene som gir deg en mer symmetrisk, sterkere og mer funksjonell kropp. Vi har satt sammen et program du kan gjøre på stuegulvet eller på kontoret. De fleste uten redskap annet enn gulvet og din kropp! Vi har valgt å fokusere på noe som er gjennomførbart for alle, men som også gir deg mulighet til å forbedre bevegelsesmønstret ditt.

Problemområder og løsninger

Hodepine, nakke, skulder, brystrygg, korsrygg, hofte, kne og fot er områder meg enge programmer. I tillegg har vi skrevet om idrettsskader, spesielle utgangspunkt og barn og eldre. Du blant annet også lese om hvordan du sitter best på kontoret og hvordan holdningen påvirker kroppen din.

 

  • Prester bedre 
  • Optimer din kroppsholdning
  • Føl deg bedre
  • Forebygg skader

Del gjerne dette

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email